Gå videre til innholdet

Gratis frakt i Norge for alle bestillinger over 149,-

Åpent kjøp i 30 dager

BOBBIE - den lille hundebutikken

Personvern

Hvem vi er

Navn:Bobbie AS

Epost: hei@bobbie.no

Telefon: +4741294433

Adresse:

Bobbie AS
Kaare Røddes plass 3
0576 Oslo
 

Organisasjonsnummer927 148 617 MVA

Betalingsløsning: QuickPay og Vipps

Fraktløsning: blir heretter kalt fraktløsning

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

Ved gjennomføring av kjøp vil nødvendig kontaktinformasjon som fornavn, etternavn, adresse, poststed og postnummer bli etterspurt for å gjennomføre en handel. Dette er så vi vet hvor vi skal sende pakkene som blir kjøpt. Dette blir lagret i systemet for å kvittere at kunden har kjøpt varen, når den er kjøpt og eventuelt ved retur av en vare. Informasjon om kunden kan til enhver tid bli eksportert ved etterspørsel. Informasjonen kan også fjernes fra nettbutikkens register. Men ordreinformasjon må være lagret hos oss i forhold til retur, angrerett eller annet. Om mulig kan vi anonymisere informasjonen personopplysninger om det er ønskelig for kunden.

Vi spør også om du ønsker å melde deg på vårt nyhetsbrev. Ved påmelding trenger vi kun navn og epost.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.  

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingenting, men benytter dine personopplysninger i vår betalingsløsning.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Det sendes ut e-post for ordrebekreftelser og registrering av konto. I tillegg samler betalingsløsning og fraktløsning.

Image with text

Button label