Om Bobbie

Om Bobbie

Velkommen til Bobbie, den lille hundebutikken! 

Bobbie har produkter du kan drømme deg bort i og finne hundeproduktene dere ikke gjemmer bort, men vil ha fremme også når de ikke er i bruk. Her finner du halsbånd, kobbel, seler, sløyfer og mye mer. 

Bobbie er navnet på en kjent hund som levde i USA på 1920 tallet. Bobbie ble borte fra familien sin og selv om de lette og ropte måtte de reise hjem uten Bobbie. De trodde han var borte for godt. Men Bobbie fant veien hjem, han gikk over 4000 kilometer og 6 måneder senere var hjemme igjen. Gleden var enorm og Bobbie ble en kjendis i hele USA og fikk kallenavnet Bobbie the Wonder Dog. 

..har det gøy sammen!

Bobbie.no har tilbehør i nye farger, nye materialer og ny form. Og Bobbie håper dere har det gøy sammen, for det å ha hund er gøy! Eventyrene dere har sammen skjer nå og tiden sammen er spesiell og kort. På Bobbieblogg kan du lese ulike saker om hund og hundehold. Her kan vi dele tips og råd på veien. 

Eventyrene dere har sammen skjer nå og tiden sammen er spesiell og kort.

Bobbie ble stiftet sommeren 2021, etter mange måneder skulle hjemmekontor gå over til sommerferie og savnet etter å få jobbe kreativt og skape noe var stort. Dermed med Bobbie etablert, første versjon av nettbutikken laget og de første varene kjøpt inn. Inspirasjonen kom fra flinke folk rundt meg som har gjort lignende satsinger i andre bransjer.

Bobbie er på Instagram! @bobbiehund

Tilbake til bloggen